La mulţi şi fericiţi ani, doamnă Sofia Roșca

La începutul lunii lui Florar, cunoscuta poetă şi meşteriţă populară Sofia Roşca, membră a Ansamblului etnofolcloric „Ţărăncuţa” din Marșinți, şi-a sărbătorit ziua de naştere.

Distinsa doamnă, alături de talentatele sale consătene, participă cu drag la toate manifestările naționale organizate la Cernăuți de către comunitatea românească, iar faima Ansamblului „Țărăncuța” a devenit cunoscută atât în România, cât și în Republica Moldova.

Doamna Sofia Roșca și-a creat faima nu numai cu cântecul, dar și cu stiloul, reușind până acum să scoată de sub tipar mai multe cărți de poezii despre omenie, vatra străbună și frumusețea sufletească.

În ajun, doamna Sofia Roșca mărturisea că așteaptă cu nerăbdare să iasă pe scenă împreună cu membrele „Țărăncuței”, însă este conştientă de faptul că atât timp cât va dura carantina, nu vor fi organizate evenimentele culturale. Cel mai important lucru este să purtăm cântecul în suflet.

Cu prilejul zilei de naștere, alături de cei mai scumpi și dragi prieteni, îi urăm doamnei Sofia sănătate, inspiraţie creatoare şi cât mai mulți ani senini și frumoși.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s