Un nou succes în sport pentru tinerii cupceni

Sportul a fost și este întotdeauna iubit și practicat de cupceni, mai ales de tineri. Iar elevii din Cupca au la dispoziția lor atât sală sportivă, cât și două terenuri bine amenajate. 

Succesul în sport al elevilor de la CIE Cupca se datorează muncii depuse de peste patru decenii de profesorul de educație fizică, profesor superior, metodist, domnul Petru Marcu, originar din Molnița Herței. 

Zilele trecute echipa de mini fotbal a elevilor din Cupca a obținut întâietatea la competițiile de fotbal, etapa III, între comunitățile teritorial unite din fostul raion Hliboca. La competițiile recente au participat șase echipe din comunitățile  Voloca, Camenca, Hliboca,  Iordănești, Tărășeni și Cupca. Elevii au jucat pe terenul de fotbal al satului Suceveni.

Echipa de elevi de la CIE Cupca a obținut cupa și diploma pe drept meritate. Locurile 2 și 3 au fost ocupate de tinerii fotbaliști din Hliboca și Voloca. 

Felicităm tinerii fotbaliști și aducem sincere mulțumiri profesorului Petru Marcu, cât și părinților care îi susțin și îi încurajează în toate. În deosebi îl vom menționa pe Viorel Alerguș, care singur practică fotbalul, asistă la competițiile și jocurile sportive, iar fiul său  Constantin, elev în clasa absolventă, este căpitanul echipei actuale. 

Victoria obținută îi bucură și încurajează, dar totodată îi obligă pe tinerii fotbaliști să se antreneze cât mai mult, să fie perseverenți, ambițioși, dornici de a practica sportul, de a obține noi rezultate frumoase.

Eleonora  SCHIPOR 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s