In memoriam Omagiu de adio pentru Dumitru IGNAT…

Veste tristă a venit de la Mogoșești. A încetat să bată inima celui care a fost Dumitru Ignat, om de omenie, familist exemplar, con sătean stimat, care  mulți ani la rând a fost primar al comunei, fiind la curent și alături de problemele oamenilor în cele mai grele și complicate perioade din istoria raionului Herța.  Boala necruțătoare l-a rupt dintre noi la o vârstă a împlinirilor, însă amintirea despre el va rămânea pentru totdeauna în memoria tuturor celor care l-au cunoscut. Exprimăm cele mai sincere condoleanțe familiei îndoliate

Dumnezeu  să-l ierte! Administrația Raională de Stat, Consiliul Raional Herța Primarii localităților din raion „Gazeta de Herța”

***

Serviciul raional social-psihologic, colectivul pedagogic al CIE Bairachi exprimă profunde condoleanțe psihologului școlii, Galina IGNAT, în legătură cu pierderea irecuperabilă a soțului – DUMITRU. Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum, când am aflat că ființa atât de dragă a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă și gândurile noastre sunt alături de voi.

Dumnezeu să-l aibă în paza Sa

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s