ÎN AMINTIREA FOSTULUI PROFESOR

La Complexul Instructiv-Educativ Buda Mare s-a petrecut un turneu de şah în amintirea fostului profesor de geografie al acestei instituții, Mihail T. Ciobanu, care a fost şi un mare iubitor de sport şi, în primul rând, un foarte bun şahist

Împreună cu profesorii de educaţie fizică ai acestei şcoli, Dumnealui, a făcut mult pentru popularizarea acestui vechi şi frumos joc în rândul elevilor, profesorilor şi tineretului din sat.

În repetate rânduri Mi hail T. Ciobanu a apărat personal cinstea raioanelor Hli boca şi Herţa la competiţiile regionale ce s-au petrecut atât între lucrătorii instituţiilor de învăţământ, cât şi la cele organizate de Asociaţia sportivă   „Kolos”. A fost un om simplu, modest şi stimat de către elevi, colegi şi prieteni.

La turneul petrecut în amintirea lui, organizat de către profesorul de educaţie fizică, Valeriu Atoduroae, şi susţinut de direcţia şcolii, au fost invitați şi tinerii șahiști de la Complexul Instructiv Educativ Mogoşeşti, elevi la Şcoala sportivă raională „Olimp”. Competiţiile s-au petrecut la individual între băieţi şi fete din clasele a noua şi mai mici. Cele mai bune rezultate le-au obţinut Adelina Apachiţa, Marina Popescu, Iana şi Ina Bilea, Alexei Matei, Andrei Abo buţoae, Mihail Petrovici, Du mitru Calamanciuc, Vla dis lav Atoduroae, care au obţinut cele mai multe puncte. Toţi participanţii la întreceri (19 la număr) au fost menţionaţi cu diplome sportive.

Mihail CIOBANU, antrenor la Şcoala sportivă raională „Olimp” P .S. Elevii de la Com plexul Instructiv-Educativ Mogoşeşti aduc mulţumiri fraţilor Gheorghe şi Toader Luncaş pentru asigurarea cu transport gratuit a echipei lor la competiţii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s