Lucrări de reconstrucție a terenului sportiv de la „Gimnaziul Boian”

Elevii de la Complexul Instructiv-Educativ „Gimnaziul Boian” vor avea parte de un nou teren de sport multifuncțional. Acesta va fi împrejmuit cu gard și acoperit cu gazon sintetic, transmite serviciul de presă al Administrației Regionale de Stat Cernăuți.

Stadionul va găzdui activități sportive, la care vor putea participa în jur de 50 de copii. În total, instituția de învățământ este frecventată de 543 de elevi.

Reconstrucția obiectivului respectiv se datorează implementării programului „Velyke Budivnytstvo” („Marea Construcție”), un plan general de construcție și reparație de școli, grădinițe, stadioane, spitale și drumuri, lansat de Guvern la începutul lunii martie 2020.

 „Am așteptat mult… Suntem bucuroși să anunțăm începerea lucrărilor de reconstrucție a terenului sportiv cu gazon sintetic multifuncțional la CIE „Gimnaziul Boian”. Elevii au speranța că până la începutul noului an școlar terenul va fi gata și vor avea posibilitatea ca orele de educație fizică să decurgă în condiții ultramoderne. Într-un ceas bun!”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul instituției școlare.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s