Accidente mortale cu tractorul la Toporăuți și Colincăuți

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a murit în localitatea Toporăuți, după ce a încercat să se urce într-un tractor aflat în mers, transmite Departamentul de comunicare al Poliției Naționale în regiunea Cernăuți. Acesta a sfârșit viaţa, fiind strivit sub roata vehiculului. Din relatările martorilor oculari bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Manevrele de resuscitare s-au dovedit însă inutile.

„Poliția a fost alertată de către un medic de la Ambulatoriul de practică generală și medicină de familie din Toporăuți în legătură cu moartea unui cetățean de aproximativ 50 de ani, care potrivit martorilor oculari, a încercat să urce pe un tractor aflat în mers, dar a pierdut echilibrul și a căzut jos. Acesta era în stare de ebrietate și a decedat la fața locului”, se arată în comunicatul poliției.

Un alt caz cu sfârșit tragic, provocat de un tractor, a avut loc în localitatea Colincăuți din raionul Hotin. Un bărbat de 60 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu vehiculul pe care îl conducea pe un drum agricol din localitate, iar intervenția salvatorilor a fost inutilă, pentru că omul era deja decedat.

Din primele informații bărbatul transporta niște lăzi cu fructe. Cazul este cercetat de poliție, care trebuie să stabilească cum s-a produs exact accidentul.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s