La Forosna a fost inaugurat un teren de sport multifuncţional

La Forosna a fost inaugurat un teren de sport multifuncţional
Un teren de sport multifuncțional a fost inaugurat, sâmbăta trecută, în localitatea Forosna. Terenul a fost construit timp de trei luni grație implicării și contribuției băștinașilor plecați din localitate – Iurie Pâslari, care actualmente locuiește la Cernăuți, și Iurie Dârda, stabilit cu traiul în Republica Moldova.


Obiectul este amplasat în preajma grădiniței și școlii din localitate, fiind acoperit cu gazon sintetic și construit conform celor mai moderne tehnologii. Întrucât este un teren de sport multifuncţional, pe acesta se pot practica şi desfăşura competiţii la fotbal, tenis şi baschet. Este de asemenea, dotat cu instalație de iluminare nocturnă LED, făcându-l funcțional și după lăsarea întunericului.


La ceremonia de deschidere au fost prezenți zeci de cetățeni, reprezentanți ai autorităților locale, numeroși amatori ai sportului cu balonul rotund, tineri și copii.
După deschidere și sfințirea terenului a avut loc o competiție sportivă cu participarea echipelor de juniori și seniori din localitate și satele vecine.

Sergiu BARBUȚA

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s