Turnul de apă al Spitalului Herța poate crea probleme serioase la funcționarea normală a instituției

Din cauza proceselor active de coroziune, rezervorul turnului de apă al Spitalului Herța s-a defectat și nu funcționează, fapt ce pune în pericol posibilitatea funcționării normale a tuturor clădirilor spitalului principal al comunității noastre.


Prin urmare, un grup de lucru special, format din vicepreședintele Consiliului Raional Cernăuți, Andrii Fedosov, primarul orașului Herța, Vasile Scripcaru, consiliera șefului Administrației Raionale de Stat Cernăuți, Lilia Olaru, deputatul Consiliului Raional, Mihail Tanas, consilierul deputatului poporului, Ludmila Onofriese, directorul Spitalului Herța, Eduard Kaluțki, specialiști în domeniu, s-a deplasat la fața locului.


Membrii Comisiei de la fața locului au examinat amploarea reală a daunelor și au elaborat în comun un plan de acțiune operațional pentru a rezolva problema. Ca soluție, deoarece în buget nu sunt prevăzute mijloace pentru edificarea unui turn de apă nou, s-a ales varianta reparației celui existent, folosindu-se toate posibilele surse de finanțare și mijloace tehnice aflate în dotarea Serviciului situațiilor de urgență.


(Preluat de pe pagina FB a CTU Herța)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s