Punctul de control vamal din Probotești de la frontiera ucraineano-română, gata în proporție de 75%

 Punctul de control vamal „Diakivți” de la granița ucraineano-română este gata în proporție de 75 la sută, iar Punctul de control „Krasnoilsk” este aproape finalizat. Despre aceasta a declarat în cadrul unui briefing șeful Administrației Regionale Militare Serhii Osaciuk.

Potrivit lui, Cabinetul de Miniștri al Ucrainei a aprobat deschiderea Punctelor de trecere a frontierei „Diakivți” și „Krasnoilsk” de la frontiera regiunii Cernăuți cu România, după reconstrucție.

Premierul ucrainean Denis Șmygal a anunțat, în ședința de Guvern, că Ucraina negociază și organizarea controlului comun de frontieră cu partea română la aceste puncte de control.

Aceste puncte de control sunt destinate circulației pietonilor și mașinilor, cu excepția transportului de marfă. Astfel, Punctul vamal din Probotești va funcționa, permițând circulația pietonilor și autoturismelor inclusiv și a autocarelor, însă tirurile nu vor trece pe acolo. Vama va lucra non-stop.

Punctul de control vamal din Crasna va permite trecerea pietonilor și autovehiculelor cu masa de până la 3,5 tone, în afară de tiruri. Orele de lucru 8.00 și 20.00.

Agenția BucPress – http://www.bucpress.eu

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s