Un frumos cadou de Crăciun pentru satul Godinești

Zilele trecute, în a doua zi de Crăciun, godineștenii au primit un frumos cadou din partea conducerii CTU Ostrița. E vorba de inaugurarea după reparația capitală a Ambulatorului medical care va servi deja ca punct de reper pentru medicina primară din comunitate. E un obiectiv creat deja în comun, un prilej de mândrie și încredere pentru întreaga comunitate, deoarece s-au convins cu toții că puterea constă în unire și bună înțelegere între acei care își doresc ceva și conducătorii lor.

 Cuvinte de felicitare cu ocazia evenimentului au rostit Viorel Botlung, staroste de Godinești, Vasile Țurcan, președintele CTU Ostrița, Viorel Iastremschi, șeful executivului raional, Mihai Gherman, reprezentant al Consiliului Regional, veterani ai medicinii locale, profesori și viitori pacienți.

Serviciul divin de sfințire l-a oficiat preotul V. Tuliuliuc, care a binecuvântat lucrarea, stropind-o cu apă sfințită. Simbolică clipa, deoarece într-o zi însemnată de purificare a sufletelor, godineștenii și vecinii lor din comunitate au primit în dar un instrument de purificare trupească. Să le fie într-un ceas bun!

Vasile BÂCU

Inaugurarea Ambulatorului medical la Godinești

Posted by Adrian Byku on Sunday, December 30, 2018

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s