Vă mulțumim pentru că ajutați medicina de familie!

Colectivul Centrului de medicină primară a medicilor de familie Herța aduce cele mai calde felicitări și urări de bine deputatului poporului Grigore Timiș cu ocazia Nou­lui An – 2019.

 Vă muițumim mult pentru ajutorul acordat alegătorilor Dumneavoastră, îndeosebi sferei medicale a raionului Herța. Colectivul nostru vă este foarte recunoscător pentru banii alocați la reparația sediului Centrului medico-sanitar în sumă de  135.000  grivne, amenajarea cu mobilă (98.000 grivne), procurarea calculatoarelor moderne  pentru medicii de familie în sumă de 98.000 grivne, dar și pentru cadoul deosebit  ce l-ați adus cu Moș Crăciun – automobilul sanitar!

  Datorită ajutorului Dumneavoastră nemijlocit putem realiza reforma medicinii locale, perfecționa metodele de acordare a ajutorului medical.

 Colectivul Centrului de medicină primară a medicilor de familie Herța vă zice „La mulți ani!”. Să aveți parte de sănătate, bucurii, fericire, bunăstare și belșug!

Cu drag și respect,  Colectivul Centrului de medicină primară a medicilor de familie Herța

În imagini: secvențe de la transmiterea auto­mo­­bi­lului sanitar pentru medicii de familie din rai­onul Herța, obținut grație dlui Grigore Timiș

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s