Un frumos cadou pentru copiii cu necesități deosebite

   Ultimele zile ale anului ce a trecut au fost pline de evenimente frumoase și doldora de surprize. Odată cu diverse cadouri, bomboane, jucării, Moș Crăciun, cu ajutorul celor de la conducere, a adus și lucruri mult mai esențiale.

   La Herța, de exemplu, de un cadou neobișnuit s-au bucurat copiii cu necesități deosebite. În străvechiul și elegantul parc al familiei Verona, unde acum se află spitalul, a fost deschis un centru special menit să ajute această categorie de copii să-și manifeste aptitudinile, fiind ajutați de pedagogii specialiști Ana Ariy, psiholog, Crina Cucoș, logoped, Mariana Apetrei, profesoară de educație fizică,  conduși de doamna directoare Ludmila Cuti. La evenimentul binecuvântat și sfințit de către părintele protopop Pavel Dumitru, au participat conducătorii raionului, domnii Viorel Iastremschi și Victor Ciuclea, aproape întreaga echipă a conducerii regiunii sub egida domnilor Ion Muntean, președintele Consiliului Regional, M. Pavliuc, șeful interimar al ARS Cer­năuți, care au asigurat alocarea mijloacelor financiare din buget, primari, șefi de instituții raionale, copiii și părinții lor.

Îi dorim din suflet noii instituții „Într-un ceas bun!”, iar copiilor – să-și pe­treacă aici timpul cu interes și folos pentru sănătatea și dezvoltarea lor multilaterală.

Vasile BÂCU

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s