“PENTRU O SOCIETATE CREATOARE!”

Sub acest generic la data de 22 iunie a acestui an, în orașul american Atlanta, a avut loc o conferință de presă online ce a fost transmisă în toată lumea.

Sub acest generic la data de 22 iunie a acestui an, în orașul american Atlanta, a avut loc o conferință de presă online ce a fost transmisă în toată lumea. 

La acest eveniment  s-au alăturat persoane din sute de ţări de pe glob: Belarus, Rusia, Ucraina, Polonia, Germania, Moldova, Spania, Georgia, Maroc, Kazahstan, Uzbekistan, Emiratele Arabe Unite și altele.

 La conferință au vorbit Robbie Wells, care a făcut o declarație de intenție de a candida la președinția SUA pentru a implementa valorile și principiile mișcării ALLATRA. El și-a formulat programul electoral în baza voinței a mii de oameni, care a fost prezentată pe 11 mai 2019 în cadrul Conferinței internaționale „Societatea. Ultima șansă”  despre edificarea unei societăți constructive prin mijloace pașnice. El a sugerat pași și transformări concrete în această direcție. 

Robert Kennedy, președintele Consiliului pentru relații internaționale din Atlanta, și-a împărtășit experiența în construirea legăturilor puternice între diferite țări și culturi, care se bazează pe prietenia și parteneriatul reciproc. „Suntem în pragul schimbărilor climatice globale ce vor avea loc în următorul deceniu. Economiile tuturor țărilor se vor prăbuși, vor începe războaie în masă pentru teritorii și produse alimentare. Totuși, noi vrem să Trăim! Trebuie să ne unim. Căci toți avem aceeași naționalitate – umanitatea, un singur loc de trai – Pământul!”.

 Este greu să nu fim de acord cu cele declarate de  Robbie Wells: 

“Formatul creator al societății începe deja să fie discutat activ pe scară largă de comunitatea internațională. Sunt mândru că anume în SUA, în orașul Atlanta a avut loc acest eveniment istoric, unde însuși oamenii din diferite țări ale lumii au exprimat în mod deschis și sincer ceea despre ce tac politicienii și presa mondială. Oamenii au expus nu numai problemele, dar, cel mai important, soluții ale acestor probleme în  întreaga lume”. 

Rezonatorii erau și cuvintele Marinei Ovțînova, membră a Mișcării Publice Internaționale  ALLATRA: „Ce este formatul modern de consum? Este formatul jocului a câțiva cu sorțile a miliarde. Oameni din întreaga lume înțeleg că acești jucători s-au avântat prea mult în joc. Ne este destul! Ajunge cu jocurile voastre!”. 

Dacă fiecare dintre noi – oamenii întregii lumi – fiecare la locul său o să facă acum tot posibilul pentru a schimba formatul de consum al existenței comunității noastre mondiale întrunul creator, atunci urmașii noștri vor avea viitor!

 În a doua sâmbată a lunii mai 2020, invităm toată lumea  la o nouă conferință internațională sub genericul „Societatea. Ultima șansă” , unde cetățeni din diferite țări ale lumii vor decide împreună cum vom trăi cu toții în continuare. 

Orașul Cernăuți, de asemenea s-a conectat la conferința din 22 iunie. În interviul video, mulți și-au exprimat acordul cu ceea ce a fost expus de vorbitori. Cei prezenți și-au împărtășit înțelegerea despre faptul cât de mult societatea mondială are nevoie astăzi de astfel de schimbări, deoarece oameni buni, din întreaga lume, sunt cu adevărat pregătiți pentru unitate și acțiuni creatoare reale.

 Oamenii au remarcat că astăzi  ALLATRA este cu adevărat o platformă  unică, care unește oamenii împreună (indiferent de statutul lor social, naționalitate, religie) într-un obiectiv comun: transformarea societății noastre din una consumatoare în una creativă, începând cu noi înșine. 

Oamenii înțeleg că aceasta este o oportunitate reală de a ne uni și de a găsi o soluție comună a problemelor în vigoare, în era provocărilor climatice globale, și de a urma, la nivel mondial, vectorul creator, uman al dezvoltării civilizației noastre, pe platforma mondială universală independentă  ALLATRA, înainte de a fi prea târziu. 

În imagine: o poză de grup a participanților de la Cernăuți.

Informația a fost pregătită în baza siteului oficial al proiectului MPI ALLATRA , „Societatea. Ultima șansă” allatraunites.com E-mail oficial al proiectului: info@allatraunites.com

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s