Momente de neuitat petrecute în satul natal Godinești

Am o impresie fantastică, vara fiind anotimpul meu preferat și datorită acestui fapt, vacanța devine distractivă și cu cele mai multe așteptări estetice.

Această vacanță m-a făcut fericită, era cald și bine, zilele erau lungi și aveam timp să fac ceea ce îmi dorea inima. Vacanța de vară… Ce îmi puteam dori mai mult? Voie bună și plimbări cu prietenii. Vacanța de vară este una ideală pentru mine.

Cui nu i-ar plăcea să se plimbe cu picioarele goale prin iarbă, cine nu s-ar putea bucura de aerul proaspăt după o ploiță de vară, cine n-ar prefera să stea până la mijlocul nopții privind stelele, dar știind că a doua zi va fi acasă și își va împlini somnul, cine n-ar adora să facă un rug și în jurul lui să se adune amicii apropiați și să asculte diverse istorioare? Cine? Cred eu că toți iubesc aceste momente. 

La fel și eu, cu aceste exemple și întrebări, am descris ceea ce prefer să fac în vacanța de vară. Alergând prin iarba umedă de după ploaie și bucurându-mă de un aer excelent de curat. Privind seara stelele, care cădeau și lăsau pe o clipă o urmă de lumină. Este ceva perfect și de neuitat… 

În special ador vacanța, și anume cea de vară, deoarece ea mereu îmi aduce  un farmec pozitiv, care mă seduce cu zgomotul bufniței, a unor greieri și cu lătrarea câinilor singuratici, care se plimbă în amurgul serii în satul meu.

Diana GAAS, studentă la Catedra de filologie română și clasică a Universității Naționale „Iu. Fedkovyci” din Cernăuți

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s