O FRUMOASĂ AMINTIRE DE VACANȚĂ

Vacanța din vara anului 2019 mi-a lăsat în suflet impresii deosebit de frumoase. Probabil de aceea că anume în această vară am trăit momente de neuitat, care m-au învățat și mi-au arătat cine sunt.

Una din impresiile de care am avut parte vara aceasta a fost călătoria spre Franța. Timp de 7 zile, aflându-mă în orașul Nice, am avut ocazia să mă minunez de frumusețile pe care ni le-a lăsat Dumnezeu pe acest pământ. 

E un oraș cu o natură deosebit de frumoasă, un oraș mare, scăldat de Marea Mediterană, iar în jur este înconjurat de munți înalți, frumusețile acestora nu cred că aș putea să le redau în cuvinte. Serile în Nice sunt pline de lumini, de departe poți auzi valurile mării care se izbesc de pietrele mari de pe mal. Diminețile sunt calde și gălăgioase. Mii de fețe și graiuri diferite, toate acestea se împletesc cu sunetul orașului și parcă sunt în armonie. Aici am făcut noi cunoștințe, am întâlnit persoane deosebite care mi-au pus în suflet dragoste pentru acest oraș. 

Aș putea să mai spun multe, pentru că această vară mi-a dăruit nenumărate emoții și impresii. Acum, însă, m-am împărtășit cu voi, dragi cititori, doar cu una din ele. Celelalte vor rămânea ascunse undeva acolo în inima și mintea mea.

Sorina ALEXA, studentă la Catedra de filologie română și clasică a Universității Naționale „Iu. Fedkovyci” din Cernăuți

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s