HOȚUL A PRIMIT PATRU ANI DE ÎNCHISOARE

Curtea de Apel Cernăuți a satisfăcut parțial recla­mația de apel a Procuraturii locale Storojineț și l-a condamnat pe locuitorul raionului Herța, în vârstă de 30 de ani, pentru mai multe furturi cu rezonanță.

S-a stabilit că persoana condamnată sistematic să­vâr­șea infracțiuni pe teritoriul raionului Herța, inclusiv a săvârșit un furt în Biserica cu hramul Sfinților Apostoli Petru și Pavel din satul Hreațca. De acolo a luat banii, donați de enoriași, agregate de încălzire. A comis și furturi pentru suma totală de 200 mii grivne.

Judecătoria raională Herța l-a condamnat pe infractor la trei ani de privare a libertății. Procuratura, luând în considerare cinismul cu care au fost săvârșite crimele, ne­re­cunoașterea de către inculpat a vinei sale și faptul că jertfelor nu li s-au des­păgubit pierderile materiale, a atacat de­cizia judecătoriei la Curtea de apel.

Colegiul judecătorilor Curții de apel Cernăuți a satisfăcut parțial reclamația de apel a procurorului și a luat o nouă decizie – a aplicat o pedeapsă de privare a libertății pe un termen de patru ani.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s