Campionatul deschis al CTU Herța: învingătoare a devenit echipa din Godinești

Cea de a X-a etapă a Campionatului a decis soarta învingătorului. La 5 martie a avut loc întâlnirea pe teren a liderilor: FC Ostrița2 și FC Godinești. Jocul a început cu atacuri vertiginoase din ambele părți. Godineștenii au deschis scorul în foarte scurt timp. Ostrițenii, însă, probabil, din cauza emoțiilor, nu se simțeau în apele lor. Adversarii, bineînțeles, au folosit momentul și după pauză au marcat încă de trei ori – 4:0.

Având în vedere rezultatul primului meci între FC Herța și FC Bănceni, întâlnirea a avtut statut decisiv pentru titlul de vice-campion. Echipele au început meciul destul de calm, herțenii au deschis scorul din penalti. Însă, echipa din Bănceni nu s-a dat bătută ușor și, mobilizându-se, în 10 minute a marcat 3 goluri. După pauză herțenii au trecut la atac și au reușit să marcheze o dată. Șansa de a marca încă un gol sigur de fotbaliștii din Bănceni cu cinci minute înainte de fluierul final a fost ratată de „peretele” herțenilor, însă ei au trecut și la ofensivă, marcând golul de egalitate cu trei minute înainte de sfârșitul întâlnirii.  Așadar, FC Herța a devenit vice-campioană, iar medaliile de bronz le-au câștigat cei din Ostrița 2 (care cu o zi înainte de etapa a X-a au primit rezultatul examinării protestului cu privire la întâlnirea cu FC Hreațca (etapa a VI-ea, rezultat 1:1). Vă amintim că pentru ultimii atunci a jucat un fotbalist care nu a fost declarat oficial în campionat. De­ aceea și FC Hreațca s-a ales cu o în­frângere teh­nică: 3:0. Decizia a fost susținută de trei echipe, două fiind împotrivă, una s-a abținut și trei nu s-au prezentat la vot.

Așadar, titlul de campioni și medaliile de aur le-a obținut FC Godinești, pe locul doi s-au clasat fotbaliștii din Herța, iar FC Ostrița 2 au devenit deținătorii medaliilor de bronz.

Cei mai buni fotbaliști de asemenea au fost menționați: Constantin Readovoi (FC Ostrița 2) – cel mai bun portar, Andrei Hliboceanu (FC Godinești) – cel mai bun apărător, și Artiom Ciupandin (FC Godinești) a fost recunoscut drept cel mai bun în atac, iar titlul de cel mai bun jucător i-a revenit lui Anatolie Soponaru (FC Buda Mare). Felicitări tuturor participanților  care au reușit să ne prezinte spectacole fotbalistice de neuitat!

Minu PAVALACHI

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s