Hoțul a fost reținut

În timpul examinării teritoriului, lucrătorii operativi și ofițerii de sector de la Secția raională de poliție Herța au descoperit o infracțiune, despre care victima nu anunțase poliția.

Oamenii ordinii publice au constatat că un locuitor al satului Lunca, în vârstă de 27 de ani și cu antecedente penale, a furat de la gaterul din localitate piese de schimb de la automobil, pe care căuta să le vândă. Polițiștii au luat probele materiale. Iar victima, un sătean în vârstă de 58 de ani, a depus cerere, în baza căreia a fost intentat un proces penal. Datele infracțiunii au fost introduse în Registrul unic al anchetărilor prejudiciale. Pe hoț îl așteaptă o pedeapsă de privare a libertății  pe un termen până la trei ani. Cercetările continuă.

Depășind viteza, a produs un accident de circulație

Zilele acestea, în satul Bănceni s-a produs un accident de circulație, în rezultatul căruia a avut de suferit o pasageră. Deplasându-se la fața locului, grupul operativ și de anchetă de la Secția raională de poliție Herța a constatat că șoferul automobilului „Volkswagen” în vârstă de 44 de ani nu a respectat limita de viteză permisă și s-a ciocnit cu un automobil „BMW” cu numere de înmatriculare străine. În rezultatul accidentului pasagera din automobilul „BMW”, în vârstă de 62 de ani, s-a ales cu mai multe leziuni corporale și a fost internată de urgență în spital.

A fost intentat un proces penal.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s