Poetul și omul de cultură Sergiu Bespalco, la ceas aniversar

La începutul lunii lui Cireșar, cunoscutul poet și om de cultură Sergiu Bespalco, un adevărat admirator al artei și frumosului din localitatea Stălinești, a rotunjit frumoasa şi onorabila vârstă de 70 de ani și, totodată, câteva decenii bune de creaţie şi de muncă asiduă în spaţiul generos al culturii şi spiritualităţii românești.

Sergiu Bespalco este conducător artistic la Casa de cultură locală și lucrează pe tărâmul culturii de mai bine de 50 de ani, timp în care a încântat publicul prin vocea sa, a descoperit talente și le-a ajutat să crească. 

Domnul Sergiu are şi o voce deosebit de frumoasă şi deseori este invitat să participe la diferite evenimente culturale din raion și regiune. În casa familiei Bespalco, cântecul nostru popular se află la loc de cinste.

De asemenea, merită să remarcăm faptul că domnia sa este un talentat poet, renumit şi apreciat nu doar în satul natal, ci în întregul ținut. Pe parcursul activității poetice, domnia sa a editat mai multe plachete de ver­suri, iar sursa de inspiraţie a fost şi rămâne vatra natală, cu oamenii ei harnici şi bogaţi spiritualiceşte.

Beneficiind de prilej, prietenii şi admiratorii creaţiei sale îi adresează domnului Sergiu Bespalco sincere felicitări cu prilejul adăugării în cununa anilor încă a unui trandafir înrourat. Din suflet vă dorim și din partea cititorilor „Gazetei de Herța” sănătate trainică, voie bună, fericire, linişte sufletească, belşug şi succes în domeniul creaţiei. 

Sergiu BARBUȚA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s