Două incendii lichidate – la Stălinești și Toporăuți

Recent, pompierii din raionul Noua Suliță au intervenit la stingerea a două incendii. Primul s-a produs într-o locuință din Stălinești și altul la un garaj din satul Toporăuți.

La prima intervenție au participat pompierii de la unitatea de salvare nr.11 din Mămăliga. Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că focul a cuprins interiorul locuinței pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați. Nimeni nu a avut de suferit, incendiul fiind localizat în câteva minute. Datorită intervenției pompierilor, casa a fost salvată la timp, cu excepția unor bunuri de uz casnic.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit.

Un alt incendiu a fost lichidat în Toporăuți. Un autoturism aflat în garajul unei gospodării a fost distrus de flăcări. La fața locului s-au deplasat echipajele de pompieri din Noua Suliță, Toporăuți și Rarancea.

Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de mai multe ore, reușind să salveze imobilul, dar și casele din apropiere. S-a stabilit că flăcările au pornit de la un scurtcircuit din maşină şi au cuprins 70 metri pătrați din suprafața garajului. 

În rezultatul incendiului, victime nu sunt.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s