La Hreațca a fost inaugurat solemn după reparație ambulatorul medical

În pofida tuturor dificultăților existente vara aceasta e deoldora și de evenimente pozitive pentru comunitățile Ținutului Herța: întâlniri constructive și rezultative, realizări importante, proiecte multașteptate.

Unul din ele a fost finalizat recent la Hreațca. E vorba de Ambulatorul de practică generală a medicinii de familie ce a fost inaugurat solemn la începutul acestei săptămâni.

Cu această ocazie la eveniment au participar Serghei Osaciuk, șeful Administrației Regionale de Stat cu locțiitoarea dumnealui, Natalia Gusak, directorul Departamenului de ocrotire a sănătății din cadrul ARS Cernăuți, Oleg Ciornâi.

Luând cuvântul la eveniment, dl Serghei Osaciuk  a menționat importanța susținerii și păstrării în comunitatea din Hreațca a sentimentului de unitate, susținere și încredere reciprocă, dorința comună de a realiza fapte bune întru binele oamenilor. Colectivul unității medicale a primit în dar cheile de la un nou automobil de serviciu.

Cuvinte de recunoștință tuturor celor care au contribuit la realizarea proiectului, la nivel de raion și regiune, a rostit Emilia Matei, primarul satului.

Diplome și cadoruri pentru acei care și-au adus aportul la lucrări au înmânat Lilia Olaru, șefa Administrației Raionale de Stat, Victor Ciuclea, președintele Consiliului Raional, Dumitru Hodorog, directorul-medicul șef al Centrului de ajutor medical primar.

Iar atmosfera de sărbătoarea a fost susținută cu momente muzicale de tinerii talenați Alexandru Tincu și Mariana   Sava.

Vera ȚÂRDEA,

responsabilă de relațiile cu presa din cadrul ARS Herța

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s