La Răchitna a fost inaugurat un teren de sport multifuncțional

Duminică, 20 septembrie curent, în localitatea Răchitna a avut loc inaugurarea unui nou teren sportiv multifuncțional cu gazon artificial și dotat cu instalație de iluminare nocturnă. Momentul festiv a avut loc în prezenţa unui public numeros, format atât din localnici, cât și din reprezentanți ai autorităţilor locale și regionale.

Terenul este împrejmuit şi se poate adapta mai multor tipuri de sport, astfel încât copiii din localitate, și nu numai, își pot desfășura antrenamentele în cele mai bune condiții. 

Lucrările de amenajare a terenului sportiv au demarat în luna noiembrie a anului trecut, iar investiția care se ridică la aproape 1 milion 400 mii grivne a fost realizată din Bugetul de stat (400 mii grivne), Bugetul local al Comunei Noua Suliță (200 mii grivne) și banii colectați de la localnici (500 mii grivne, inclusiv circa 250 mii oferite de Mihail Popov, președintele Companiei agro-industriale locale „Avangard”).

Imediat după inaugurare, terenul multifuncţional a găzduit prima activitate sportivă. În noua locaţie destinată competiţiilor sportive s-a desfășurat un turneu de mini-fotbal, în cadrul căruia s-au confruntat echipele FC Dinăuți, FC Marșinți, FC Noua Suliță și FC Răchitna. Echipele oaspeților s-au apărat bine, dar victoria totuși a aparținut echipei gazdă.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s