O femeie și-a pus mașina în vânzare pe un site și a rămas fără ea

O femeie în vârstă de 20 de ani din localitatea Șerbinți a fost înșelată de un individ după ce a încercat să-și vândă autoturismul pe un site de vânzări. Femeia a pus anunțul pe site-ul specializat și a așteptat să o sune clienții.

La un moment dat a fost contactată de o persoană care s-a arătat interesată de achiziționarea mașinii, a unui autoturism marca Peugeot, stabilind femeii o întâlnire la domiciliu.

La întâlnirea stabilită bărbatul a căzut de acord cu proprietarul mașinii asupra prețului de vânzare. Profitând de încrederea femeii, acesta a asigurat-o că în curând banii vor fi transferați pe cardul ei bancar. După ce a  ridicat şi a amplasat mașina pe platforma unui evacuator, bărbatul s-a dus într-o direcție necunoscută, fără să-şi respecte promisiunile pe care le-a făcut.

Disperată, femeia a sunat la poliție și le-a comunicat polițiștilor cele întâmplate. În urma măsurilor întreprinse de către forțele de ordine, individul a fost identificat și reținut. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 28 de ani din regiunea Hmelnițki.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s