Peste 6 mii de pachete cu țigări de contrabandă, confiscate la frontiera cu România

Grănicerii pichetului „Tarasivți” din cadrul Detașamentului Cernăuți al Serviciului de Stat de Frontieră al Ucrainei au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni la frontiera ucraineano-română, 6.500 pachete cu țigări marca „Ashima”, marfă ce urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din România.

Astfel, sâmbăta trecută, în jurul orei 17.00, grănicerii au observat la aproximativ 100 metri de Frontiera de stat, trei persoane, care se deplasau spre râul Prut, transportând în spate colete voluminoase. Simțind prezența grănicerilor în zonă, cei trei auabandonat coletele cu marfa de contrabandă și au fugit.

Potrivit Serviciului de presă al Detașamentului de Grăniceri Cernăuți, valoarea totală a mărfurilor confiscate se ridică la circa 250 mii grivne.

În continuare, au loc cercetări privind infracțiunile de contrabandă și trecere frauduloasă a Frontierei de stat, precum și pentru depistarea persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora, informează Centrul de presă al Poliției regionale Cernăuți.

Grupaj pregătit de Sergiu BARBUȚA

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s