Sală de jocuri de noroc, depistată de polițiști în orașul Noua Suliță

Zilele trecute, lucrătorii Secției raionale de poliție Noua Suliță au descoperit pe teritoriul centrului raional, în apropierea oficiului „Ukrpoşta”, o sală clandestină de jocuri de noroc. Aceasta fusese amenajată într-o încăpere închiriată de către un localnic în vârstă de 53 de ani, transmite Departamentul de Comunicare al Direcției regionale Cernăuți a Poliției Naționale.

Oamenii legii au stabilit că în încăperea respectivă se prestau servicii de activități economice interzise, și anume jocuri de noroc. În timpul percheziției, din incinta „clubului” în cauză au fost ridicate mai multe calculatoare, echipamente informatice și video.

Informațiile despre eveniment sunt înscrise în Registrul unic de investigații prejudiciare în conformitate cu articolul 203 din Codul Penal al Ucrainei. 

Reprezentanții forțelor de drept vor stabili  toate circumstanțele dosarului și persoanele implicate în infracțiune. În caz dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă cuprinsă între 170 și 680 mii de grivne, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții şi de a exercita o anumită activitate pentru o perioadă de un an.

       Grupaj realizat de Sergiu BARBUȚA

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s