O jumătate de secol împreună

Cu 50 de ani în urmă, în data de 8 mai, la primăria din Târnauca, au depus cererea de căsătorie tinerii
Mihail PĂDURARU
și Viorica MANGALAGIU.

Și-au întemeiat cuibul familial, Dumnezeu le-a dăruit șase copii: patru băieți și două fete, cu care se bucură azi, fiindu-le sprijin la bătrânețe. Cu timpul, Mihai Păduraru devine părinte duhovnicesc pentru mulți enoriași din Ținutul Herța, iar preoteasa Viorica i-a devenit sprijin în nobila și responsabila activitate. La 16 mai dumneaei va împlini 74 de ani, cu care ocazie părintele Mihai îi oferă rândurile de mai jos:
Anii frumoasei tinereți ne-a adus cinstirea, cu adâncă smerenie –Lui Dumnezeu mulțumirea. Sărbătorim nunta de aur. Legătura iubirii ne-a dăruit șase copii – daruri spre slava Creatorului, ne-a cercetat și ne dăruiește trăirea. Cu recunoștință și plecăciune mulțumim și iarăși mulțumim pentru anii petrecuți în ostenire, șaptezeci și patru ajunși la număr. Rugăm pe Mântuitorul să ne ție în înțelepciune, cu putere și răbdare.
Despărțindu-ne de lumea trecătoare, dorim ca familiile copiilor, cu nepoți și strănepoți, să-și zidească trăirea după dreptarul slujitorilor bisericii luptătoare. Or, nu mai există o altă mai reușită cale pentru trecerea la Hristos, decât cea triumfătoare.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s