Servicii administrative de calitate la Ostrița

Zilele trecute la Ostrița a fost inaugurat Centrul de acordare a serviciilor administrative ce va deservi întreaga comună, având și un administrator la distanță în Horbova.


Momentul solemn a fost onorat de către Marina Zamfir, antrenor în cadrul Programului „U-LEAD împreună cu Europa”, menit să ridice nivelul calității serviciilor administrative acordate populației. Au mai fost prezenți Lilia Olaru, consilier al Administrației Raionale de Stat Cernăuți, părintele Mihail de la biserica din localitate, care a binecuvântat evenimentul.


Mesajul din partea conducerii comunei l-a adus celor prezenți dl primar Vasile Țurcan Participanții la inaugurare au avut ocazia să aprecieze noile condiții de muncă a colectivului, dotarea cu tehnică, calculatoare și programe, Du­pă cum a menționat Marina Tanasoi, șefa Centrului, aici se vor acorda circa 164 tipuri de servicii, cu timpul gama lor va fi extinsă în plan social, vor fi efectuate înregistrări de stat ale persoanelor fizice autorizate și juridice, se vor emite adeverințe, diverse extrase din registre, se vor oferi consultații. Într-un ceas bun!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s