Toamna bucovineană la Grădinița din Cupca

O acțiune deosebită s-a desfășurat recent la Grădinița CIE Cupca – Toamna bucovineană.

Finele acestui Brumărel de aur a venit la cele trei grupe de copii – mică, mijlocie și mare, cu o zi în care Zâna Toamnei a poposit la propriu și la figurat în mijlocul acestui cuibușor al copilăriei. 

Educatoarele și dădacele, ajutate de părinți, au pregătit în sala de festivități o frumoasă expoziție împodobită cu toate bogățiile acestei toamne: legume, fructe, ciuperci, plante, flori, crenguțe, frunze, aplicații decorative. Toate acestea au fost transformate prin ingeniozitatea și talentul educatoarelor, dar și al părinților, în ceasornice, corăbioare, potcoave, păsări, animale, poienițe de pădure, grădini doldora de roade etc.

A urmat concertul. Cei mici au reprezentat ciupercuțele, având costumația respectivă, cei mijlocii – copacii de pădure, iar cei din grupa mare – toamna aurie. În afară de costumația respectivă au mai prezentat și dansuri, au interpretat cântece, scenete, au răspuns la câteva întrebări. 

Aducem sincere mulțumiri tuturor celor care au contribuit la buna pregătire și desfășurare a sărbătorii în cauză: educatoare, dădace, lucrători ai grădiniței, părinți… Asemenea acțiuni educă spiritul responsabilității, al ingeniozității, al dragostei faţă de natură și de frumusețile ei.                                    

Eleonora SCHIPOR, 

pedagog-organizatoare la CIE Cupca

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s