CU FORȚE COMUNE – SPRE VICTORIE 

 Locuitorii Comunității Herța sunt implicați activ în sprijinirea Forțelor Armate ale Ucrainei

 În special, o încărcătură umanitară din partea herțenilor a fost transmisă cu succes unității militare din prima linie, unde un conațional de al nostru, originar din orașul Herța, apără Ucraina.

„Încărcătura include multe produse, inclusiv produse gustoase și delicioase din carne și alte bucate gătite acasă cu dragoste, precum și o varietate de medicamente și produse de prim ajutor, lenjerie pentru bărbați, șosete, baterii și arzătoare portabile, lenjerie termică și „balaclave”, produse de igienă și multe altele”, a scris pe Facebook purtătorul de cuvânt al Consiliului Local Herța.

În plus, el raportează că în orașul Herța a organizat țeserea plaselor de camuflaj pentru nevoile Armatei ucrainene.

În afară de aceasta, deputații și voluntarii locali, împreună cu locuitorii satului Târnauca și Organizația de veterani, au furnizat în mod repetat Spitalului militar și unităților militare din Cernăuți lenjerie, pături, perne și alimente. Iar în brutăria satului Târnauca, în mod constant se coc biscuiți delicioși pentru militarii de pe front.

De asemenea, un cuplu din orașul Herța a organizat achiziționarea de lenjerie termică și șosete, predate ulterior unei unități militare din Cernăuți.

Sunt ajutați și grănicerii. Deoarece crește numărul de personal pentru a proteja Frontiera de stat, a crescut și nevoia de asistență. Astfel, un deputat local și-a asumat misiunea și îi ajută pe grăniceri să rezolve rapid problemele materiale urgente, iar o doamnă din Herța coace în mod regulat loturi de dulciuri și deserturi pentru grănicerii din Movila – se menționează în comunicatul de presă al Comisariatului militar Herța.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s