„Gazeta de Herța” continuă să apară pe timp de război!

Stimați cititori! În aceste timpuri grele pentru țara noastră și pentru fiecare dintre noi, continuăm editarea ziarului. Am redus puțin volumul, fără programele TV, deoarece, după cum vedem, posturile noastre de televiziune și radio și-au unit eforturile pentru a emite în eter direct informația cea mai operativă și verificată.

Pentru a înlesni legătura cu redacția, având în vedere faptul că lucrăm mai mult de la distanță sau ne deplasăm pe teren, vă rugăm să ne contactați prin adresa gazetadeherta@gmail.com, la numărul de telefon +380506274156 (Viber, WatsAp) sau prin poștă. Ne puteți transmite informații, publicitate, anunțuri chiar de la propriul domiciliu, fără deplasarea la sediul nostru din orașul Herța.

„Gazeta de Herța ”

Apel către oamenii de bună credință

Stimați cititori! Presa de limbă română e pe cale de dispariție. Adică ce a mai rămas din ziarele tipărite pe hârtie. Noi, acei încă rămași, depunem un efort colosal pentru a supraviețui. Cât vom rezista?.. Dacă înainte mai primeam ceva finanțare de la consiliile raionale, locale, cu care aveam relații de cofondatori, acum nu mai primim nimic. Noua autoadministrare locală ar putea să ne ajute, comândând diversă publicitate socială în atenția populației, dar n-o face. Nu le putem impune. Rămâne pe conștiința dumnealor. Oricum, și pe această cale le invităm la o colaborare reciproc avantajoasă, având în vedere faptul că fluxul nostru informativ rămâne constant și gratuit pentru toată lumea. Invităm la colaborare consiliile locale, firmele, întreprinderile, organizațiile, întreprinzătorii privați, indiferent de proprietate, oamenii de bună credință, care doresc să ne susțină material. Doar împreună vom învinge! 

Rechizitele bancare ale redacției: Поточний рахунок № UA 153562820000026005359535001, код ЗКПО 21420077 Чернівецька філія ЗАТ КБ «Приватбанк» м. Герца МФО 356282.

sau fă o donare online

Unică
Lunar
Anual

Donare unică

Donează lunar

Donare anual

Alege o sumă

$5.00
$15.00
$100.00
$5.00
$15.00
$100.00
$5.00
$15.00
$100.00

Sau introdu o sumă personalizată

$

Apreciem contribuția ta

Мы ценим ваш вклад.

Мы ценим ваш вклад.

DoneazăDoneazăDonează
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s