Comunitatea herțeană a trimis pe front al 16-lea  automobil

De la începutul războiului Comunitatea teritorială Herța a oferit apărătorilor țării deja 16 automobile performante.  Unul a fost destinat concetățeanului Nicolai Kuzâriuk care luptă pe front din primele luni ale războiului – încă din luna martie a revenit din Franța unde s-a aflat la lucru o perioadă lungă. De asemenea, un automobil a fost trimis pentru Adrian Medvedi, șeful Secției de cultură care la ora actuală luptă în estul Ucrainei pentru independența țării – se menționează în comunicatul Brigăzii teritoriale de apărare Herța.

.„Cernivțioblenergo” – vor avea loc deconectări de la rețea fără preîntâmpinări și grafice anunțate în prealabil. Dar trebuie să ne păstrăm calmul și să fim conștienți de faptul că aceste măsuri sunt temporare

Întreprinderea regională de furnizare a energiei electrice  anunță că de la 25 octombrie în regiunea Cernăuți sunt posibile deconectări de la rețeaua electrică fără anunțarea în prealabil a localităților și orelor de întrerupere  a curentului. 

Aceste măsuri sunt temporare și se explică prin loviturile cu rachete ale agresorilor ruși asupra obiectivelor de infrastructură. Să ne păstrăm calmul și să contribuim fiecare la  menținerea echilibrului necesar în sistemul energetic al țării. 

Lecții de istorie la biblioteca „Gh. Asachi”

Biblioteca publică „Gheorghe Asachi ” din Herța, condusă de doamna Angela Marcu, continuă lecțiile de istorie organizate cu tinerii cititori. Deseori la ele participă elevii și profesorii Liceului din oraș.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s