Au fost desemnate cele mai bune echipede baschet

Pe 19 și 26 martie 2023, în sala sportivă a Liceului nr.1 din Herța s-au desfășurat competițiile sportive la baschet între băieții claselor VII-IX și fetele claselor IX-XI ale liceelor și gimnaziilor din comuna Herța, organizate și desfășurate sub egida Școlii Sportive „Olimp”.

Campioni ai comunei au devenit băieții de la Liceul nr.1 din Herța, sub conducerea profesorului de educație fizică Mihail Asandi. Locul II le-a revenit băieților de la Gimnaziul din Probotești – profesor de educație fizică Vitalie Tutunaru. Pe locul III s-au clasat băieții de la Liceul „Vasile Bogrea” din Tărnauca  – profesor de educație fizică Vitalie Tutunaru.

Între fete campioane au devenit elevele de la Liceul nr.1din Herța, fiind  antrenate de Mihail Asandi. Pe locul II s-au clasat elevele de la Liceul „Vasile Bogrea” din Târnauca, iar locul III le-a revenit elevelor de la Gimnaziul din Probotești,  ambele echipe conduse de  Vitalie Tutunaru.

Doi tineri herțeni – în topul unor prestigioase competiții internaționale

Pe 24 martie 2023, la Cernăuți au avut loc două evenimente sportive cu sprijinul Filialei regionale Cernăuți a Comitetului pentru educație fizică și sport din cadrul Ministerului Educației și Științei din Ucraina: competiții de pantkration și grappling în cadrul Gimnaziadei regionale a instituțiilor de învățământ general.

La aceste competiții au participat și discipolii Maestrului Sportului din Ucraina în pankration Andriy Apetri. Doi dintre ei: Andrei Tutunaru (categoria de greutate 46 kg.) și Artem Boghițoi (categoria de greutate 38 kg.) au ocupat locul II la pankration și grappling. Bravo, băieți! Tineți-o tot asa!

Gh. TINCU, directorul
Școlii Sportive „Olimp”

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s