Ansamblul „Privighetoarea” de la Școala de Muzică din Costiceni a participatla evenimentul artistic „Coșul Unității”din Cernăuți

Centrul regional de educație estetică „Tineretul Bucovinei” din Cernăuți a găzduit recent un eveniment artistic deosebit intitulat „Coșul Unității”. Acest eveniment a fost o oportunitate unică pentru participanți de a se bucura de bogăția tradițiilor populare din ținutul nostru și, în același timp, de a-și arăta sprijinul față de militarii ucraineni care  în aceste clipe sunt pe câmpurile de luptă.

Evenimentul a oferit o experiență deosebită tuturor celor prezenți, care au avut ocazia să admire coșurile tradiționale de Paști, pline de ouă vopsite și decorate cu desene, dar și să cumpere produse handmade și delicii culinare la târgul caritabil organizat în sprijinul Forțelor Armate ale Ucrainei.

Pe lângă aceste activități, participanții s-au bucurat și de numere artistice de excepție, pregătite special pentru a impresiona publicul prezent.

La eveniment au fost prezenți și elevii talentați ai Școlii de Muzică pentru copii din Costiceni, în special membrii Ansamblului „Privighetoarea”, coordonați de profesorul Pintilie G. Cladnițchi, care i-a ghidat pe tineri în prestația lor artistică.

Sergiu BARBUȚA

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s