Militarul Vasile Grib din Culiceni are nevoie de ajutorul nostru!

Soldatul ucrainean de etnie română, Vasile Grib, originar din localitatea Culiceni, Ținutul Herța, a suferit arsuri grave în timp ce își îndeplinea îndatoririle de militar. În prezent bărbatul este internat în stare gravă într-un spital din Ucraina, a transmis Tatiana Andrus, șefa Bibliotecii din Culiceni.

„Haideți să nu fim indiferenți și să ajutăm cum putem. Fiecare grivnă poate fi importantă. Colectarea are loc în magazinul din satul Culiceni. De asemenea, puteți dona bani direct pe cardul militarului 4149 4991 5652 3688. În numele lui Vasile Grib aș dori să mulțumesc tuturor celor care nu au rămas indiferenți în fața necazului  său”, a scris șefa bibliotecii pe propria pagină de Facebook.

Vasile are de parcurs un drum lung până la recuperare, deoarece 50% din corpul său este acoperit cu arsuri. Cu toate acestea el își păstrează curajul pentru a nu îngrijora familia, a adăugat Tatiana Andrus.

Pentru cetățenii ucraineni, o metodă simplă și rapidă de a ajuta militarul este transferul de bani prin intermediul aplicației mobile Privat24.

Sergiu BARBUȚA

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s