„ÎN SATUL MOGOȘEȘTI, ÎNTR-UN CUIBUȘOR AL COPILĂRIEI”

Copiii sunt cele mai frumoase flori ale vieții noastre, indiferent de anotimpurile anului și de împrejurările în care ne aflăm.

Zilnic își îndreaptă pașii spre acest cuibușor de vis și de poveste 41 de românași din satul Mogoșești. În fiecare dimineață micuții sunt așteptați cu zâmbetul pe buze de doamnele educatoare Marina T. Irina, Fe licia Gh. Bândiu și Olina M. Bândiu. De sănătatea micuților de la grădiniță se îngrijește medicul, doamna Daniela I. Postevca, și dă dacele Gica T. Acostachioae, Brăndușa D. Postev ca și Culina Gh. Bândiu. Cele mai gustoase bucate știu să le gătească pentru micuții noștri doamnele bucătărese Tudorița Ignat, Oxana Caraușu și Maria Mihai. Bucatele sunt foarte  gustoase, fiindcă aceste doamne depun o parte din sufletul lor atunci când le pregătesc, știind că sunt pentru copiii satului. Măiestria pedagogică, doamnele educatoare și-au demonstrat-o recent, în cadrul Seminarului practic al educatorilor de la grădinițe din raionul Herța. La acest eveniment instructiv educativ au participat educatorii din ținutul nostru în frunte cu metodista Cristina V. Tutunaru. Ocupațiile demonstrative s-au desfășurat la nivel profe sionist, cu metode și procedeie didactice bine alese.

Învățăceii au dat dovadă de cunoștințe și aptitudini, de socializare și o bună pre gătire pentru școală. Părinții sunt încântați, deoarece copiii lor au posibilitatea să frecventeze o asemenea instituție și mulțumesc din suflet întregului personal pentru munca depusă de zi cu zi.

Arcadie MURARU, director-adjunct al CIE

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s