ÎNCĂ UN GEST NOBIL DIN PARTEA DEPUTATULUI GRIGORE TIMIȘ

Vineri, 19 aprilie, deputatul de etnie română în Rada Supremă a Ucrainei, domnul Grigore Timiș, a vizitat din nou Herța, fiind oaspete de onoare al Spitalului raional. Misiunea Dumnealui a fost nu doar de a face o vizită, ci de a oferi o nouă donație. Și  de data aceasta domnul deputat a înmânat șefului Spitalului herțan, Eduard   Caluțchi, cheile și actele unei mașini de ambulanță.

Reacționând la solicitarea medicului-șef, Grigore Timiș a obținut din fondul dezvoltării social-economice a teritoriilor 154 mii de grivne. Cu ajutorul contribuției financiare a puterii executive locale, care a alocat încă 45 de mii suplimentar, a fost achiziționată ambulanța de 200 mii grivne. În timpul apropiat mașina va fi dotată cu utilaje medicale necesare în sumă de 40 mii grivne.  „Ne bucură faptul că în decurs de câteva luni se concretizează un nou pas important în cadrul susținerii românilor din raionul Herța”, a precizat Grigore Timiș.

La acest eveniment au fost prezenți reprezentanții puterii locale raionale – domnul Viorel Iastremschi, seful Administrației Raio nale de Stat Herța, și domnul Victor Ciuclea, președintele Consiliului Raional. Întreg personalul medical al Spitalului raional aduce mulțumiri domnului par lamentar Grigore Timiș, recunos cători însă fiindu-i toți locuitorii raionului.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s