CTU OSTRIȚA A TRECUT LA UN ALT NIVEL DE OCROTIRE A SĂNĂTĂȚII LOCUITORILOR SĂI

Vinerea trecută mulți locuitori ai Comunității Ostrița s-au adunat  pentru a se bucura împreună  de inaugurarea noului centru medical ce va purta numele Sfântului Pantelimon. A fost un adevărat examen pentru comunitatea proaspăt formată, deoarece noua echipă în frunte cu dl Vasile Țurcan a demonstrat că e aptă să atragă fonduri diverse, dar și cu bani proprii, pentru a realiza proiecte sociale de anvergură.

În cuvântarea sa, dl primar a menționat că acesta nu e unicul proiect, lucrări similare  vor fi planificate și în celelalte localități, unele din ele fiind deja în fază de realizare. Cuvinte de felicitare au rostit domnii M. Pavliuk și I. Muntean, conducători ai regiunii, V. Iastremschi, șeful executivului raional, Gr. Timiș, deputat în Rada Supremă, și mulți alții, care și-au exprimat mulțumirea colectivului Întreprinderii PMK-76 condusă de către dl V. Kaglianciuk, care au asigurat realiza rea lucrărilor la timp și calitativ.

Colectivul de muncă în frunte cu doamna Aurica Curicheru au primit cadouri din partea oaspeților prezenți, iar preoții Va sile Cazac și Mihail Iutiș au adus cuvântul de binecuvântare pentru acei care se vor ocupa aici de tămăduirea trupurilor omenești. A fost o zi binecuvântată ce va rămâne ca o pagină luminoasă în istoria Comunității Teritoriale Unite Ostrița.

Vasile BÂCU

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s