„Primăvara a dăruit fericire” la Herța

Un eveniment cu totul deosebit sub genericul „Primăvara dăruiește fericire”  a avut loc la 28 februarie în incinta Casei raionale de cultură.

Dedicat Mărțișorului, precum și Sărbătorii tuturor femeilor ce are o asociere directă cu începutul primăverii, spectaco­lul a adunat participanți din majoritatea localităților Ținutului Herța care, cu evoluarea lor deosebită, au bucurat sufletele numeroșilor spectatori. Spectatorii au primit în dar câte un mărțișor, simbolul frumosului anotimp. De la cei mai micuți care au cântat și au dansat cu dedicații pentru mămicile lor extrem de înduioșate, care  nu-și dădeau rândul să imortalizeze aceste momente deosebite pe telefoane, până la interpreți cunoscuți precum dl. Nicolae Apetrachioaie din Mogoșești, au făcut ca acest eveniment într-adevăr să dăruiască sentimente de fericire celor prezenți.

Au asistat la spectacol și doamna Lilia Olaru, șefa Administrației Raonale de Stat Herța, care, alături de președintele Consiliului Raional, dl. Victor Ciuclea, au ținut să mulțumească tuturor participanților și organizatorilor pentru deosebitul eveniment, înmânându-le și diplome de onoare pentru efortul și sârguința depuse în pregătirea minunatelor numere artistice. O atenție deosebiță i-a fost acordată și doamnei Tamara Râșcu pentru colecția de obiecte de artizanat confecționată de dumneaei din biser.

Alexandru PLATONOV

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s