Carantina – oportunitatea de a vorbi cu familia și de a-ți petrece timpul benefic

Profitați de ocazie pentru a ajuta persoanele în vârstă să însușească serviciile electronice moderne

În fiecare situație de viață, chiar și în cea care pare a fi cea mai critică și fără speranță, există cuvântul „dar…”.  Acum, când o infecție periculoasă ne-a obligat pe toți să rămânem în casă, avem ocazia să petrecem mai mult timp în cercul familiei.

Direcția principală a Fondului de pensii al Ucrainei în regiunea Cernăuți se adresează tuturor  reprezentanților tinerei generații, cu apelul de a-și ajuta rudele vârstnice să stăpânească tehnologiile moderne de obținere a informațiilor și a serviciilor, în special, a celui referitor la pensii.  Ajutați-i să se înscrie pe web-portalul pentru serviciile electronice ale Fondului de pensii al Ucrainei (adresa: https://portal.pfu.ua) și arătați-le cum să folosească acest serviciu util.

Ce servicii vă pot fi oferite on-line?

Puteți calcula pensia  folosind „Calculatorul de pensii” (Пенсійний калькулятор), consulta datele privind activitatea de muncă din „Cartea de muncă electronică” (Електронна трудова книжка), puteți revizui dosarul de pensie și obține  informații cu privire la toate transferurile efectuate, iar dacă aveți nevoie urgent de un anumit document, nu e nevoie să plecați de acasă, îl puteți primi în format electronic.

De asemenea, puteți solicita o programare/recalculare a pensiei,  folosind noul model de înregistrare a pensiei „cu o singură atingere”.

Tot ce trebuie să faceți este să le descărcați pe smartphone-ul lor aplicația mobilă „Fondul de pensii” (Пенсійний фонд)  pentru a putea fi la curent cu problemele actuale pentru pensionari. Nu uitați să le explicați rolul aplicației și în special, foloasele ei.   

Iubește, respectă și prețuiește!  

Serviciul de presă al Direcției principale a Fondului de pensii al Ucrainei în regiunea Cernăuți

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s