Circulație restabilită

A fost reparat podul temporar care unește raioanele Noua Suliță și Herța 

Veste bună pentru locuitorii regiunii Cernăuți. Podul temporar care unește satele Lunca (raionul Herța) și Marșinți (raionul Noua Suliță) a fost reparat. Despre acest lucru a informat șeful executivului regional, Serghii Osaciuk, într-o adresare video difuzată pe rețeaua de socializare Facebook.

„Podul, care fusese avariat săptămâna trecută, este reparat. Circulația rutieră pe acest pod temporar este deja posibilă. Vreau să menționez că nu repararea acestui pod este obiectivul nostru ambițios, ci construcția unui pod nou și trainic, care să servească pentru următoarele decenii”, a declarat șeful ARS Cernăuți.

Potrivit lui Oleg Melniciuk, șeful ARS Noua Suliță, lucrările de reparații și consolidare la podul temporar au durat 4 zile, fiind efectuate de Agenția de Stat a Autostrăzilor și Compania pentru construcția rutieră și obiectivelor energetice –  „Energhetycine dorojne budivnyțtvo”. Oficialul a atenționat despre faptul că pe acest pod circula doar vehiculele a căror masă nu depășește 5 tone.

Reamintim că pe 14 mai a.c., ca urmare a alunecărilor de teren, s-a prăbușit o secțiune a acestui pod de pe Prut. 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s