Mulțumesc din suflet medicilor pentru că mi-au salvat viața!

Sunt o abonată fidelă a „Gazetei de Herța”, dar scriu la redacție pentru prima oară. Într-o zi de aprilie, în stare grea am nimerit la Spitalul din Herța. Era seara, deja întuneric, dar în secția de primire am fost întâmpinată de un medic cu suflet mare, dl Andrei Petro, care m-a liniștit , mi-a făcut formalitățile necesare și m-a condus în secția unde se tratează bolnavii de COVID-19.


A doua zi starea mea s-a agravat și, sinceră să fiu, nu mai speram la viața. Doar datorită Bunului Dumnezeu și a Măicuței Domnului, medicilor herțeni, am fost readusă la viață.


Vreau din suflet să le aduc mulțumiri surorilor medicale Lilia Cevca, Lilia Bârzu, Elena Olaru, Marcela Curelaru, care au depus maximum de sârguință și bunătate sufletească în timpul îngrijirii la pat. Erau bine echipate cu tot necesarul, dar de sub măști deseori le vedeam picăturile de sudoare. Comportarea și munca lor neobosită ne încurajau mult.


Vreau să mulțumesc mult și infirmierelor din secția respectivă: Larisa Buzduga, Natalia Costea, Maria Ciuclea, Svetlana Silachi, care ne ajutau să ne discurcăm cu procedurile cotidiene și, bineînțeles, tot respectul, medicilor Maria Scripa, Gheorghe Pampureac.


Mă închin în fața tuturor, le doresc multă sănătate, succese mari în munca de zi cu zi, liniște sufletească, credință în Dumnezeu, să aibă în continuare multă tărie de caracter și bunătate. Să aveți o săptămână luminată – sunt și doleanțele foștilor pacienți Fanica Gajuc din Țureni, Elena Ionița din Târnauca și Elena Cobelea din Petrașivca.

Cu mult respect și stimă enormă,
Maria LUPU, fostă pacientă

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s