Om de omenie, întreprinzător talentat și bun familist

E  greu să găsești persoană în Ținutul Herța care să nu-l cunoască pe domnul Petru Gheorghiu. Întreprinzător cunoscut și stimat de clienți, mai ales, pentru pâinea ce o coace la brutăria privată, om politic, fost președinte de consiliu raional, actualmente – consilier în CT Herța, bun familist.   Dar, în primul rând, o fire modestă, gata să vină în ajutor în caz de nevoie. M-am bucurat nespus de mult pentru dumnealui când am citit în presă că a devenit câștigătorul unui grant oferit de Administrația Militară a regiunii Cernăuți pentru susținerea sferei de afaceri. Cele 250 mii de grivne dl Gheorghiu le-a investit în brutărie, achiziționând o mașină de mestecat aluatul.

…Într-o seară, când munca la brutărie era în toi, am bătut la ușă. Am văzut utilajul proaspăt achiziționat care a ridicat productivitatea la un alt nivel, iar ceva mai târziu – am văzut producția gata pentru expediere la clienți.  Știam că o parte din marfă numaidecât va ajunge și la acei care au nevoie de ajutor. Pentru că așa procedează dl Petru Gheorghiu. Zilele trecute, dumnealui și-a sărbătorit ziua de naștere. Cele mai sincere felicitări îi transmitem cu această ocazie, adăugând, bineînțeles urările de sănătate și succes!

Vasile BÂCU

În imagini: un schimb de noapte la brutărie – Diana Gorodincă și Maria David pregătesc aluatul cu noul utilaj; dl Petru Gheorghiu în secția unde se păstrează pâinea proaspăt coaptă.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s